Română

Joc de rol

Filtre
per pagină
Cum ar fi ca copiii să cunoască lumea palpitantă de la fermă? Datorită acestei jucării cei mici pot să cunoască o nouă lume, de care vor fi fascinaţi. Aceasta cu siguranţă o să le provoace bucurie, distracţie şi totodată este educativă pentru că oferă noi posibilităţi de joacă.
1.200,00 L
Un set fabulos din lemn! Acest produs este educativ şi creativ, pentru fiecare copil o să fie o relaxare şi distracţie maximă, pentru care o să găsească elementele şi accesoriile necesare. Fă rost de el şi distracţia creativă poate să şi înceapă!
1.350,00 L
Micul polițist și stația lui - o jucărie din lemn ce sporește creativitatea, imaginația și imitația unei meserii. La mișcare mașinuța luminează și scoate sunete. Ideal pentru copii care iubesc seturile creative. Dacă copilul petrece mult timp cu activități creative, o să aibă nevoie de diferite accesorii cum ar fi acest produs.
470,00 L
Micul pompier și stația lui - o jucărie din lemn ce sporește creativitatea, imaginația și imitația unei meserii. La mișcare mașinuța luminează și scoate sunete. Ideal pentru copii care iubesc seturile creative. Dacă copilul petrece mult timp cu activități creative, o să aibă nevoie de diferite accesorii cum ar fi acest produs.
470,00 L
350,00 L
350,00 L
620,00 L
280,00 L
160,00 L
180,00 L