Română

Cuburi, piramide și puzzle

Filtre
per pagină
Cuburile sunt jucăriile copiilor! Este un produs, foarte distractiv pentru cei mici, dar totodată educativ şi la aspect arată foarte bine. Cu siguranţă elementele colorate o să atragă atenţia copiilor. Jucăria din lemn rezistă foarte bine în timp, este foarte sigur pentru copii iar materialul nu conţine nimic dăunător.
210,00 MDL
320,00 MDL
Este un produs, foarte distractiv pentru cei mici, dar totodată educativ şi la aspect arată foarte bine. Cu siguranţă elementele colorate o să atragă atenţia copiilor. Cuburile cu litere vor ajuta la formarea cuvintelor.
420,00 MDL
Cuburile colorate îi vor provoca imaginația copilului. Cei mici vor fi încântați să construiască și să combine culorile pentru a crea forme interesante.
380,00 MDL
O jucărie clasică şi totodată iubită pentru cei mici. În acest produs o să găseşti toate elementele necesare pentru ce ai nevoie ca să fii foarte creativ. Un produs care cu siguranţă o să fie jucăria favorită al copilului, iar nu în ultimul rând ajută să fie mai creativ şi educativ.
450,00 MDL 520,00 MDL
O jucărie minunată pentru cei mici. Va atrage atenția copiilor datorită culorilor aprinse și îi va ajuta la dezvoltarea motricității. De asemenea îi va învăța ce înseamnă un întreg și o parte.
280,00 MDL
Turn din lemn colorat - o jucărie distractivă pentru copii. Îi va ajuta pe cei mici la dezvoltarea motricității, iar învățatul culorilor va deveni o activitate interesantă și captivantă.
360,00 MDL 420,00 MDL
O jucăria cu un aspect interesant. Cu acest produs joaca o să fie şi mai distractivă. Cuburile din remorca tractorului pot fi utilizate pentru construcții sau pentru a forma cuvinte.
475,00 MDL
280,00 MDL
350,00 MDL
475,00 MDL
630,00 MDL
640,00 MDL
Oricare copil ar aprecia această jucărie atât de specială, evident totodată frumosă și plină de culori vesele. O jucărie fantastică, acest produs poate să fie o decorație unică camerei tale. Este alegerea ideală pentru cei mici. Este foarte rezistentă, dar cel mai important dezvoltă abilitățile de creativitate celor mici. Setul este din 100% lemn.
670,00 MDL
Sunt foarte faimoase aceste piste superbe! Jucăria respectivă este un produs foarte distractiv pentru copii, datorită biluțelor care se rostogolesc pe tot circuitul. Puteți organiza concursuri cu toată familia, iar biluța ajunsă prima e câștigătoare.
600,00 MDL 750,00 MDL