English

Railways and trains

Filters
per page
Un traseu de tren poate deveni o metodă minunantă în dezvoltarea imaginației prin joacă. Datorită unui număr mare de piese, micuțul tău cu siguranță va fi mult timp captat de acest set.
1.300,00 L
Întregul ansamblu constă din multe elemente interesante, inclusiv vehicule, semne rutiere, arbori, un pod. Un număr mare de accesorii îi va face pe copii să se joace cu o jucărie nesfârșită, dezvoltând în același timp dexteritatea, coordonarea vizuală - motor, creativitatea și imaginația. Jucărie din lemn de cea mai bună calitate și design unic! Plăcut la atingere. Totul pictat în culori vii, care îl vor incuraja pe copil să se joace. Jucărie într-un ambalaj frumos, darul perfect pentru un copil!
1.400,00 L
Oricare copil ar aprecia această jucărie atât de specială, evident totodată frumosă și plină de culori vesele. O jucărie fantastică, acest produs poate să fie o decorație unică camerei tale. Este alegerea ideală pentru cei mici. Este foarte rezistentă, dar cel mai important dezvoltă abilitățile de creativitate celor mici. Setul este din 100% lemn.
670,00 L
640,00 L
475,00 L
Un trenuț interactiv care poate fi utilizat ca sorter, în același timp va ajuta copii să învețe animalele și culorile. Animalele pot fi încadrate în jocurile de rol.
570,00 L 640,00 L